Monday, May 21, 2012

O POBEDI


Ron i Rocco žele da svoje NAJINTIMNIJE iskustvo, koje su stekli na mnogobrojnim filmskim setovima u svojoj bogatoj karijeri, podele sa sugrađanima u domovini.

Pobeda je kada stvari (ne osobe) postanu nesvesne svojih polnih ograna. Ipak, opasnost se krije u polnim organima koji imaju tendenciju da besomučno penetriraju i tamo gde nisu poželjni. U filmskoj industriji žene najčešće glume kako uživaju u „tome”, što ima za posledicu da mališani muškog pola usvajaju pogrešne nazore u vezi s odlučivanjem kada su životni izbori u pitanju.

S druge, strane, muškarcima u filmskoj produkciji dozvoljeno je da nemaju glavu kad se telo snima u akciji, što, opet, kod mališana muškog pola izaziva izgradnju pogrešnih stavova po pitanju razvoja intelektualnih sposobnosti u životu.

I još: pobediti u atmosferi beslovesnosti korisnika polnih organa nije samosvojno, niti pohvalno. Gnjurac više puta udahne kad krene ka biseru. Gadno se svakako može progutati. Polni organi, korisnicima istih, služe za potkusurivanja, u domovini.Tom prilikom Ron i Rocco su prećutali:

RON: Domovina to nije.
ROCCO: Mrtva gruda.
OBOJICA: Jeb'o te oblak. U svemiru.





No comments:

Post a Comment