Friday, October 12, 2012

SNIMANJE

Ron i Rocco ušli su u toplotu studija. Započeli su snimanje iako je njihova politika usmerena ka očuvanju autentičnog prirodnog postojanja na LIVE koncertima, jer svaki snimak jeste samo jedna varijanta istine smišljena da predstavi nešto što je neuhvatljivo, kao što je, na primer, muzičko postojanje.

Upravo zato, dvojac ima neopisive probleme s postprodukcijom, jer u tom stadijumu raspada se doživljaj sviranja uz narastanje doživljaja snimanja, a Ron-u i Rocco-u su polni organi puni oblikovanja života prema nečemu što on ne treba i ne sme da bude: oblik.

Ipak, kako bi parazitski otrovali zaguljenog parazita i uspostavili blagotvorne protoke orgonskih čestica, oni su odlučili da poslednji put uđu u studio i snime okamenjene varijante njihove spontanosti. Muzička industrija ovaj pad pozdravlja s ushićenjem i odobravanjem, a Ron i Rocco se nadaju da će ljubitelji muzike i polnih organa razumeti značaj ove odlučne penetracije u domen mračnih eminencija kreativnih produkcija i marketinške stvarnosti.

RON: Žila mi je nabrekla kao violinijski ključ!
ROCCO: Mislio sam da si kastrat!?
OBOJICA: Moja bulja - tvoje govno!


Ron i neke pičke u pozadini


No comments:

Post a Comment