Sunday, April 1, 2012

DAN BUDALA - DAN SLOBODE

Ron i Roko svim budalama čestitaju današnji dan, uz opomenu da se na sat vremena moraju podsetiti svoje ženske, odnosno muške, strane, s verom u ljubav i penetraciju kroz telesne dogme.
Takođe, izražavaju i neznatnu dozu tuge usled sve većeg porasta otuđenosti među sunarodnicima u domovini, uz primedbu da je nemoguće otkriti poreklo rakije koju svakodnevno primaju od obožavateljki i obožavalaca.
Pored toga, žele da naglase da je današnji dan veoma važan za razvoj unutrašnje slobode i ukidanje barijera, i žele da halapljivo pozovu na sveopštu pobunu radi izmena zakona o pravu na slobodnu ljubav svih prirodnih pojava.
Ron i Roko apeluju da se danas zaborave razlike, da se u duši otvori okean telesnih tečnosti i da se one u najvećoj pokornosti podare voljenoj osobi na konzumaciju, jer bolje je konzumirati sebe s drugim nego odlaziti u supermarkete.
Iznad svega, Ron i Roko podsećaju da će nastupati na audiciji Doma omladine danas oko podneva, ne bi li svojim ogromnim šarmom uveličali ovaj događaj i osvojili ekskluzivno pravo na snimanje video-spota u Studentskom domu, za šta će pozvati dobre prijateljice kao što su Jenna, Jemma, Tori, Gina, Bela Dona, Zoe, Eva, Lenny, Lela, Tera i Đana, što će sigurno ubrzati i obogatiti kulturno-zabavnu ponudu grada.
U vezi sa svim tim temama i problemima, oni su sedeći u bašti jedne lokalne kafane, pod prolećnim suncem balkanskog poluostrva, u društvu poznatog i uvek simpatičnog gitariste benda „El Buzz”, izjavili:

Ron: Sisanje je prenatalno.
Roko: Žao mi je našeg naroda.
Obojica: Kuda vodi sva ta droga?




No comments:

Post a Comment