Monday, April 30, 2012

IMOVINSKE KARTE BENDA

 

POLITIČKI POTEZ PODRŠKE IZBORIMA U DOMOVINI


Ron i Rocco su prilikom jučerašnjeg viđanja proveli nekoliko sati u razgovoru povodom predstojećih izbora u Srbiji. Tema je bila podrška političkim kampanjama svih kanditata, s posebnim osvrtom na pitanja preispitivanja porekla imovine.

Poreklo organa?


Ron je tom prilikom istakao neophodnost utvrđivanja obima i veličine stečene imovime i poseda, a Rocco se osvrnuo na problem ukupnog potencijala prisvojenih sredstava za rad koja su proteklih petnaest godina na različite načine promenila vlasnike. Tom prilikom, obojica su izrazili nedvosmislenu sumnju u dosadašnji način rešavanja ovog gorućeg problema, pošto su se radna sredstva veoma izmešala među korisnicima polnih organa, pa je zato gotovo nemoguće utvrditi koji pripada kome.

Zato su Ron i Rocco razmotrili mogućnost da izbore u Srbiji podrže nastupima na kojima će se pojavljivati goli (čitaj: nagi) kako bi paradigmatično, otvoreno i nedvosmisleno pokazali veličinu svoje pošteno zarađene imovine i dali na uvid građanima Srbije mogućnost da provere da li je dotična imovina dobijena, nasleđena rođenjem, da li je autentična ili prisvojena u procesima aktuelnih gangbang privatizacija.

Istina u interesu građana


Razgovor je, kao i uvek kada su Ron i Rocco u pitanju, protekao u bratskoj, jedinstvenoj i slobodnoj atmosferi prošaranoj mestimičnim upoređivanjem imovine, koju su Ron i Roko stekli, dokazali i proširili mukotrpnim radom u filmskom sektoru u Kaliforniji. Svako se može uveriti u ispravnost i istinitost njihovih tvrdnji pregledom autentičnih fotografija, a za građane i građanke u domovini Ron i Rocco su izjavili:

- Mi ćemo se truditi da posetiocima naših koncerata, građankama i građanima Srbije, pokažemo šta imamo, gde imamo, kako to koristimo i šta planiramo s tim da radimo u budućnosti, zarad opšteg boljitka. Nadamo se da će i srpski zvaničnici učiniti ovaj gest otvorenosti i istine, i tako pokazati smisao svake prave i pravične političke vladavine u našoj domovini - poručeno je s ovog kratkog peripatetičkog skupa.

Iz nezvaničnog dela razgovora izdvajamo:

RON: Ljubavi, tvoja imovina je rumena, glatka i obilata.
ROCCO: Srce, taj kompliment vrlo podseća na tebe.
OBOJICA: Verujem ti jer smo isti.

Roccova imovinska karta
Ronova imovinska karta

Imovinska karta obojice



No comments:

Post a Comment