Monday, April 23, 2012

SEXUAL DISEASE EDUKATIVNI SONG

!!! UPOZORENJE !!!
linkovima se prstupa VEOMA edukativnim slikama

Ron i Rocco su na jučerašnjoj probi odlučili da novom pesmom, koja će se zvati DISEASE, pojačaju svoj aktivni uticaj na podizanje svesti i ostalih delova tela u pogledu geneze, nastanka i širenja STD (Seksualno prenosivih bolesti), naročito među najmlađom populacijom (mališanima od 12-16 godina) koja sve ranije stupa u telesno-penetrativne odnose.

Ogromno iskustvo koje Ron i Rocco poseduju u vezi s ovim problemom, a koje su stekli radeći u Kaliforniji, oni žele da podele s najmlađima kako bi im nežno predočili rizike stupanja u nekontrolisane seksualne odnose na početku detinjstva.

Pošto je naučno (medicinski) dokazano da seksualno prenosive bolesti mogu ozbiljno da poremete mentalno i telesno zdravlje pojedinca, Ron i Rocco žele da svima koji uživaju ovakav oblik postojanja i zabave poruče da razmenu telesnih tečnosti obavljaju isključivo u kontrolisanim uslovima, uz stalni monitoring lekara i redovna testiranja, ako korisnici svojih polnih organa odbijaju da upotrebljavaju konvencionalne načine prevencije.

Naravno, najsigurniji način očuvanja zdravlja i vitalnosti prema Ronu i Rocco-u, jeste aktiviranje u porno-industriji, jer producenti iz ovog sektora svoje castinge obavljaju isključivo uz nadzor lekara i tek pošto se utvrdi da su glumci nadareni i seksualno zdravi. Naravno, za devojke se preporučuje da budu lepe, a za muškarce je bitno da budu obdareni i intelektualno i fizički. Na kraju probe Ron i Rocco su šapnuli:

RON: Zabrinut sam za sve polne organe na svetu.
ROCCO: Mikrobi napadaju nevine.
OBOJICA: Ljubav je veliki rizik, ljubavi.


Ovako počinje bolest...

Ovako se nastavlja...

a sada, evo i teksta edukativne pesme:


DISEASE
 
Sexual disease
To transmit, to contain!

Fucking everybody
Best fits to the taste!

Double penetration
To give and to gain!

Sexual disease
To transmit, to contain!

REF:

Sex is just a brutal game
Once you fuck - you’re not the same.

Sex is just a lethal pace
Once you blow – you lose your face.


No comments:

Post a Comment