Tuesday, April 3, 2012

NEOČEKIVANA PRODAJA!!!


Zadovoljstvo nam je da objavimo da Ron prodaje dve gitare koje je koristio u mladosti. Radi se o izuzetnim modelima koji svedoče o individualnom razvoju Ronovog istančanog muzičkog ukusa. Prva gitara je Jackson Kelly, a druga je Washburn BT-2 izuzetne očuvanosti i sjajnih performansi (slike govore više od dodira ili zvuka):

Naravno, Ron se ovih jedinstvenih objekata od veoma ogromne sentimentalne  vrednosti (zato što je na njima odsviran bezbroj numera za neke od najgledanijih filmova za odrasle) odriče veoma teška srca, ali uzavrelo radosne duše, jer će sredstva biti uložena u izgradnju zvučnog zida u formi O-mega snažnog pojačala (graditelj je prijatelj iz detinjstva koji se nedavno vratio s putovanja po proizvodim pogonima Fendera i Ampega - Mr. Tassman) kojim će Transeen razgaljivati entuzijazam na molekularnom i ćelijskom nivou kod svih obožavateljski i obožavalaca. Ako ste zainteresovani, slobodno kontaktirajte bend (Rona, ili Roko-a) radi kupovine ovih ekskluzivnih instrumentnih primeraka. Cena je naravno podložna dogovoru, i primerke možete kupiti s ostacima Ronovog znoja između pragova, ili pak bez njih. Ako izaberete drugu opciju, usled nepoštovanja simboličkog patosa relikvije, cena vrednosti se udvostručava. Takođe, kupovinom oba instrumenta ostvarujete pravo na gostovanje u VIP prostoru kad god TRANSEEN nastupa u zemlji ili inostranstvu.

Za ovu neočekivanu priliku Ron i Roko su stojeći pod mestimično oblačnim nebom nad Beogradom izjavili srcem otežalim od savremenog trenutka:

Ron: Eh, nabreklost naše mladosti...
Roko: Pogledaj, pupoljci se bude!
Obojica: Dolaze dugi dani u rosi...



No comments:

Post a Comment